Een app voor je eigen bedrijf is dé nieuwe marketing-tool waar je eigenlijk niet onderuit kan. 

Een app is goed voor je imago. Je gaat met de tijd mee, investeert in nieuwe technologie, bereikt een nieuwe doelgroep en bent je concurrenten een stap voor. Maar het is ook een verkoopkanaal en je vergroot je bereik onder je klanten.

Evenementen-appUit eigen ervaring en die van mijn klanten kan ik je vertellen dat nieuwsbrieven die je verstuurt met de titel “Wij hebben een nieuwe app“, tot 10x vaker worden gelezen  dan newsletters met andere titels.

Mensen met een eigen bedrijf (zoals een praktijk, een winkel/webshop, handelsonderneming, reisbureau

en nog veel meer) bereiken met een eigen app veel nieuwe klanten en kunnen hun bestaande klanten beter informeren en tot dienst zijn.

Leuk zo'n app!

Wat dacht je van een app waarmee je klanten een afspraak met je kunnen maken? Je productoverzicht of portfolio kunnen bekijken? Of direct producten kunnen kopen? Meteen je referenties kunnen lezen? De laatste aanbiedingen kunnen bekijken? En in ieder geval direct contact met je kunnen opnemen?

Wat dacht je er van om je klanten direct een bericht te kunnen sturen, met een aanbieding, een mededeling of een service-bericht (bijv. “uw bestelling is onderweg”)? Een pushbericht komt veel beter aan dan een nieuwsbrief, die vaak in het spam-bakje terechtkomt.

 

De App AanbiedingImage and More App

Als dit je wat lijkt, dan heb ik goed nieuws voor je. Wij starten in december met de actie Iedereen een App. Deze actie is speciaal gericht op de kleinere ondernemer die graag vooruit wil en zijn/haar klanten op nieuwe manieren wil helpen.

Voor deze ondernemers hebben wij de aanbieding dat wij voor €500,- (ex btw) een app voor ze ontwikkelen, volledig in de huisstijl van het bedrijf.

Even checkenEr zit standaard functionaliteit in om bijvoorbeeld contact op te kunnen nemen, routebeschrijving en navigatie en het laatste nieuws van het bedrijf. Daarnaast overleggen we met elke geïnteresseerde om een voor hen specifieke functie in de app te plaatsen (bijv. winkel, portfolio, afspraken maken etc). En dit allemaal voor het kleine bedrag. En voor het kunnen versturen van pushberichten, vragen we eenmalig €250,- extra.

We zoeken minstens 10 deelnemers aan deze actie voordat ‘ie doorgaat. Dus laat het vooral ook aan je collega-ondernemers weten.

Je kunt ook direct met ons in contact komen via de gegevens op de contactpagina of door middel van onderstaand formulier.

* indicates required field

Hartelijke groet,

~Rob Vermeulen / Eigenaar Spring Morning Software