App Ontwikkelaar in Arnhem?

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Arnhem? Dan moet je niet bij mij zijn. Tenzij je gaat voor een app ontwikkelaar die jou verder gaat helpen in de groei van je bedrijf en de gebruikers aanzet tot actie. En het daarbij helemaal niet uitmaakt of ik in Arnhem zit of niet. Want ja, een app ontwikkelaar hoeft niet om de hoek te zitten. Toch? Mooi, laat me dan vertellen waar ik jou mee help.

GEEN STANDAARD APP ONTWIKKELAAR

Gelijk maar duidelijkheid, ik zit dus niet in Arnhem (maar in Zevenaar en da's gelukkig heel dichtbij 😉 ) en ben ook geen standaard app ontwikkelaar. Ik ben een "wij". Wij zijn namelijk gespecialiseerd in apps voor het MKB. Wij bouwen dus grotendeels apps voor MKB bedrijven. Hier hebben we jaren van ervaring in opgedaan. Onze kennis en kunde ligt op het gebied van:

  • App shops, producten verkopen vanuit de app, met iDeal-betaling, CMS en alles wat erbij hoort.
  • Pushberichten. Die zijn bij ons gewoon gratis. Het versturen ervan dan. Voor het bouwen van die functionaliteit vragen we natuurlijk wel wat. Maar het is een megagoed marketing-kanaal dus dat heb je zo terugverdiend.
  • Portfolio's. Om je klanten aan te zetten tot actie, te verleiden tot aankoop of om je eigen uitstraling te verfraaien.
  • Jouw eigen unieke features. Zeg nou zelf, je wilt toch geen app laten maken die iedereen al heeft? Wij hebben een MKB-raamwerk-app dat voor een groot deel bestaat uit standaard-werk. Maar we stoppen daar altijd die extra feature in, die alleen voor jou is. Geen 100% maatwerk, maar toch uniek!

Meer weten? Ik kom graag kennismaken om te kijken hoe ik jou kan helpen aan meer omzet. Want dat wil je uiteindelijk toch?

Kennismakingsgesprek aanvragen
Rob Vermeulen - App Ontwikkelaar

Rob Vermeulen - App Ontwikkelaar

EEN GOEDE APP ONTWIKKELAAR

Zit niet in Arnhem. Ik niet tenminste, al zit ik er niet ver vandaan. Maar goede app ontwikkelaars doen meer dan alleen maar apps ontwikkelen en in omgeving Arnhem zitten. Een mooie app staat niet vanzelf op de smartphone van jouw klant. Daar gaat een goed opgezette media-campagne aan vooraf. Sommige bedrijven weten dit zelf op te pakken, terwijl andere bedrijven zich hier graag over laten informeren. Wij weten hoe we uw doelgroep kunnen benaderen en staan u graag bij. Ongeacht het budget. Uiteindelijk draait 't niet (alleen) om het terugverdienen van de app, maar om het halen van uw doelen en het bereiken van uw klant!

Neem contact met ons op!

Neem contact op!Met deze App Ontwikkelaar