App Spreekuur

stethoscoopAls u vragen heeft over het nut van een mobiele app voor uw bedrijf, of u wilt weten wat de voordelen voor u kunnen zijn, dan is het app-spreekuur wellicht iets voor u!

Elke week op dinsdag tussen 12:00 en 13:00 beantwoord ik alle vragen over apps, mobiele apparaten, besturingssystemen, toepassingen, mogelijkheden, visie en strategie. Zelfs hands-on problemen met uw apparaat gaan we niet uit de weg.  Het “inlopen” is gratis en ook mijn advies kost u niets. We vinden het hartstikke leuk te kunnen helpen.

Het spreekuur kan via Skype of telefonisch plaatsvinden, maar ook staat ons kantoor voor u open, dus schroom niet om dan even binnen te lopen (laat ’t wel even vooraf weten, dan zorgen we voor wat broodjes). Komt het u die ochtend niet gelegen, maak dan even een afspraak. Ook buiten het spreekuur help ik u graag.

Het spreekuur-team bestaat uit 2 man, ikzelf en mijn stagiair. De stagiair is een ontzettend alwetende expert op het gebied van apps, hardware, Android, Apple en Windows. Bij hem kunt u terecht voor technische vragen, weetjes en gadgets. Ik zal mijn best doen om uw vragen te beantwoorden over de voordelen van apps in uw bedrijf, de toekomst van mobiele apparaten en welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf of product via een app een boost te geven. Maar ook wat de strategische voordelen zijn, hoe u de investering terugverdient en natuurlijk de afweging tussen apps en mobiele websites. En dat allemaal voor niets!

Elke dinsdag tijdens lunchtijd is er dus het app spreekuur! Hieronder ziet u de contactmogelijkheden:

Telefonisch: 084-0033421
Skype: zoek op Skypenaam “rpvermeulen”  (even niet beschikbaar)

Of bezoek ons kantoor in Zevenaar:

Ringbaan Zuid 8, kantoor 1.09
6905 DB Zevenaar

 

Ik kijk er naar uit u te spreken.

profielfoto2-small

 

Met vriendelijke groet,

Rob Vermeulen
– Eigenaar Spring Morning Software