Een eigen App voor uw
Bedrijf of Vereniging

Hoeft geen kostbare investering te zijn. Met onze MKB App hebt u snel en voordelig een unieke app.

DIRECT MEER INFO

Besluit vandaag nog en maak gebruik van onze EINDEJAARSBONUS.

Bekijk de video

Genereer meer omzet

Met een app spreekt u nieuwe doelgroepen aan. Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten realiseert u ook een extra verkoopkanaal en kunt u nieuwe diensten aanbieden. U kunt uw klanten ook extra service bieden waarmee u uw gunfactor enorm vergroot. U wordt gezien als koploper en innovator.

VRAAG HEM NU AAN

Met een MKB App:

 • Toont u het Laatste Nieuws

  Nieuwe opdracht binnen? Net verhuisd? Een mooi product ontwikkeld? Vertel uw klanten wat er speelt binnen uw bedrijf. Hiermee vergroot u de betrokkenheid van uw klant met uw bedrijf en daarmee ook de gunfactor.

 • Vergroot u uw Bereikbaarheid

  Uw klanten kunnen direct contact met u opnemen. Men heeft letterlijk altijd uw visitekaartje bij zich. Vanuit de app is een telefoontje naar uw bedrijf zo gepleegd en een e-mail zo gestuurd. Verder is uw social media ook vanuit de app bereikbaar. Mensen kunnen u vinden, uw statusupdates delen en uw inhoud “liken” en delen.

 • Profileert u uw Bedrijf

  Vertel wat uw bedrijf doet. Met tekst, afbeeldingen, video’s, presentaties en meer. Volledig in de stijl van uw bedrijf vormgegeven.

 • Verkoopt u uw Producten*

  Een winkel in de app is binnen handbereik. Men kan met iDeal afrekenen,  op rekening indien gewenst, of zelfs met bitcoins.

De Mogelijkheden zijn Eindeloos

 • Navigeer uw Klanten naar uw Locatie

  Verbeter de bereikbaarheid door uw klanten via GPS navigatie direct naar uw kantoor of winkel te laten navigeren.

 • Beveilig uw Informatie

  Gebruikers kunnen inloggen en op die manier informatie bekijken en/of veranderen die alleen voor hen van toepassing is.

 • Afspraken & Evenementen

  Hebt u een praktijk? Dan kunnen uw klanten via de MKB App een afspraak maken die direct in uw agenda terechtkomt. Dat scheelt u veel tijd.

  Organiseert u een evenement? De MKB App toont een lijst met al uw evenementen en mensen kunnen zich via de app aanmelden.

 • Stroomlijn uw Bedrijfsprocessen

  Wij koppelen uw MKB App graag aan uw bestaande software. Of dat nu uw website is, uw ERP pakket, uw CRS of uw productdatabase. Hiermee voorkomen we dubbele registraties en veel handwerk en stroomlijnen we de processen in uw bedrijf.

Gratis Extra & Unieke Feature

De standaard mogelijkheden van een MKB App zijn al interessant. Maar het zijn nog steeds de standaard mogelijkheden die iedereen heeft. En daarmee onderscheid u zich niet. Daarom bouwen we ook één extra & unieke feature in voor uw bedrijf, die past bij uw wensen. Natuurlijk helemaal met u in overleg.

Bent u fotograaf? Dan kunnen we een portfolio maken die van het scherm af spat. Hebt u een kapperszaak of praktijk? Dan kunnen we mensen via de app een afspraak laten maken. Of hebt u zelf een idee?

Zo hebt u altijd een unieke en onderscheidende app!

VRAAG HEM NU AAN

Voordelen van de MKB App van Spring Morning Software

Op alle devices beschikbaar

Uw app werkt op smartphones en tablets met Android, iOS en (optioneel) Windows Phone. Daarmee bereikt u 99,99% van alle smartphone gebruikers. De app ziet er identiek uit op alle platformen. Zo realiseert u een uniforme uitstraling en draagt 't bij aan de merkbeleving van uw klant.

Met op maat gemaakt ontwerp 

De MKB App wordt altijd vormgegeven in de huisstijl en met het logo van uw bedrijf! Uw kleurstelling, lettertype, accenten en overige huisstijlelementen worden zoveel mogelijk toegepast zodat uw klant uw merk optimaal beleeft.

Eenvoudige beheer van de inhoud

Graag koppelen we de inhoud van uw app aan uw website. Zo hoeft u informatie niet dubbel in te geven en is een wijziging zo gepiept. Als u een WordPress website heeft, kunt u deze ook gebruiken om de volledige inhoud van uw app te beheren. En indien gewenst kunt u ook altijd van ons eigen CMS gebruikmaken om uw app up-to-date te houden.

Informeer de gebruiker met pushberichten

Een pushbericht is het effectiefste marketinginstrument van dit moment. Uw bericht "komt hard binnen" en bereikt de juiste mensen. Een pushbericht wordt veel vaker gelezen dan een nieuwsbrief of flyer. Ook kunt u eenvoudig serviceberichten sturen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw klant informeren over de status van een bestelling of herinneren aan een afspraak.

Maak nu gebruik van onze EINDEJAARSACTIE.
Pak 10% korting en sta vóór 1 januari in de app store!

(Actie loopt tot 30 november 2015)

VRAAG NU AAN

Standaard in een MKB App:

De volgende features kunt u sowieso verwachten in uw eigen MKB App:

 • Bedrijfsinformatie & profiel
 • Contactgegevens en social media
 • GPS navigatie naar uw kantoor of winkel
 • Het laatste nieuws over uw bedrijf
 • Op maat gemaakt ontwerp op basis van uw huisstijl
 • Inclusief 1 maatwerkfeature!

Standaard voor
€ 950,- ex. btw

Wat zijn de Opties?

Een aantal voorbeelden van mogelijke maatwerkfeatures:

 • App-winkel voor verkoop van producten en diensten
 • Afspraken en Agenda
 • Evenementen en Registratie
 • Koppeling met uw Website
 • Pushberichten sturen naar uw Gebruikers
 • Portfolio en Presentatie

Eén feature is inbegrepen. U hebt al een extra feature erbij vanaf €250,-

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw app met alle functionaliteiten. Bovenstaande opties zijn als voorbeeld genoemd en zijn zeker niet de enige mogelijkheden. 

Vraag uw MKB App aan!

En maak gebruik van onze EINDEJAARSBONUS. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen we contact met u op om uw MKB App te bespreken.
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. 

Wij waarderen uw privacy en zullen uw gegevens nooit aan derden verstrekken.

Neemt u liever contact met ons op? Geen probleem!
Stuur gerust een e-mail naar info@springmorning.nl of bel naar 084-0033421.

© Spring Morning Software ™ 2015 – Dé App Specialist.