Een vernieuwend en desruptive app concept realiseren is geen sinecure in je eentje. Laat staan als er 4 goede en zinvolle concepten staan te trappelen om het daglicht te zien. Want er komt veel meer bij kijken dan een maandje knutselen tot het werkt!

watchHoe zetten we het in de markt? Wat wordt de naam? Welke promotiekanalen spreken we aan? Is er al over vormgeving nagedacht? Wat doen we in versie 2? Welk verdienmodel hanteren we? Zoeken we een investeerder? Welke platformen gaan we ondersteunen? Kiezen we voor web-technologie of gaan we native ontwikkelen? Corona Labs of Outracks Technologies? ASP.Net of PHP? Welk app concept zullen we als eerste lanceren?

Allemaal vragen die hier dagelijks de revue passeren en eigenlijk onvoldoende worden beantwoord.

autoapp

Kort gezegd liggen er 4 leuke ideeën klaar om opgepakt te worden door mensen met focus. Mensen die 3 tot 6 maanden aan een concept kunnen werken en er helemaal voor gaan. Mensen die het leuk zouden vinden om met onderwerpen als Crowdfunding, Fotografie, Wearables, Automotive, Affiliate Marketing, Game Design, Broadcast, Grafimedia en Social Media aan de slag te gaan. Mensen die interesse hebben in softwareontwikkeling, vormgeving, IT beheer, social media, online marketing en/of sales. Snelle lerers. Met humor. En oog voor detail. En studerend.

Juist: stagiairs dus. Doe jij op dit moment een opleiding op een MBO of hogeschool in de buurt, kun jij je vinden in wat ik hier schrijf en ben je op zoek naar een stageplek? Dan zou ik graag met jou in gesprek willen gaan. Kijken wat je leuk lijkt om te doen, waar je ambities liggen en wat haalbaar is. Het belangrijkste is dat je met plezier gaat werken, alleen of in teamverband. Dus als je met z’n tweeën bent, is dat ook mogelijk.

Neem gerust contact op via het formulier op de website. Daar vind je ook de gegevens als je ons wilt bellen of eens langs wilt komen. We zitten in Zevenaar, vlak bij het station.

Tot snel!