Dankzij goede gesprekken met een ondernemer in elektronische innovatie, zijn we binnenkort in staat om een dienst te bieden die uniek is in Nederland. Deze toekomstige samenwerking zorgt ervoor dat we elektrische apparatuur, zoals productiemachines, eenvoudig “network enabled” kunnen maken.

machine operator

De focus ligt op bedrijven die machines ontwikkelen/importeren die met de hand worden bediend, veelal met een bedienpaneel op het apparaat zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos als deze machines ineens een netwerkverbinding hebben.

Onderstaande product-quote toont enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

De bediening kan dan met een tablet of smartphone gedaan worden.
Controle op de status van een machine kan op afstand worden gedaan.
Een Internetverbinding is niet ver weg.
U heeft direct toegang tot de cijfers van alle machines, van voorraadstatus tot onderhoudsinspecties.
U kunt uw klanten een verbeterde service level bieden doordat u eventuele defecten ziet aankomen, voordat uw klant een probleem merkt (U staat ’s ochtends al voor de deur van uw klant, zonder dat hij merkte dat zijn apparaat een probleem had)
Bedienend personeel opleiden gaat veel eenvoudiger. Men kan instructies krijgen of een leerprogramma volgen zonder dat de echte machine als trainingsapparaat wordt gebruikt. Hiermee blijft de machine beschikbaar voor productie en komt het de levensduur van het apparaat ten goede.

In deze tijden van laagconjunctuur is het voor u als ondernemer wellicht lastiger om te investeren in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Maar u wilt wel graag uw concurrent voorblijven. Dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben het onderzoek en de ontwikkeling al voor u gedaan en hebben een systeem ontwikkeld dat met lage kosten uw machine weer voorop laat lopen.

Als u meer informatie wilt hebben over deze dienst, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina.