21243 010

Op dinsdag 2 december 2014 kunt u weer gratis “aanschuiven” bij een van de workshops die we regelmatig houden. Ditmaal is het thema “meer succes met een App“.

Tijdens deze korte masterclass wordt in een vogelvlucht verteld wat een app kan betekenen voor uw bedrijf. Op vragen zoals “wat is een app”

21243 007

, “wat voor een app zou voor mijn bedrijf interessant zijn”, “welke verdienmodellen zijn er mogelijk met een app”, “welke technologie steekt er nou achter” en nog veel meer worden beantwoord tijdens deze korte sessie.

Als u vragen heeft rondom de techniek, strategie, marketing en prijskaartje van een app, dan bent u van harte welkom om de masterclass bij te wonen. U kunt zich aanmelden via de contactpagina of door een mailtje te sturen naar workshop@springmorning.nl.

App Workshop 2014

De workshop wordt gehouden op 2 december 2014, en begint om 20:00. De inloop is vanaf 19:30 en de sessie zal rond 21:00 afgelopen zijn, waarna er nog gelegenheid is om samen met de overige gasten en hapje en een drankje te nuttigen. Dit alles vindt plaats in ons kantoorgebouw “OC De Pelikaan” aan de Ringbaan Zuid 8 in Zevenaar.

Ik kijk er naar uit u daar te spreken.

Hartelijke groet,

Rob Vermeulen.